Kdo sem💕

HEJLA❤️

Moje ime je Saša. To pa je moj prvi blog zapis. Upam da ti bo všeč in vesela bom vsakega komentarja ter sledi mi na mojih socialnih omrežjih na instagramu sasacepus ter facebooku dream day blog by Saša.☺️

Že kar nekaj časa me spremlja misel da bi začela s pisanjem bloga, da bi lahko svetu povedala kdo sem, kaj delam, kaj si želim in s pomočjo mojíh izkušenj pomagala še komu, ki se srečuje s podobnimi situacijami kot jaz, ali pa ga samo opogumila da sledis svojim sanjam.

Takole za prvi zapis sem se odločila, da povem nekaj splošnih stvari o sebi, da me lahko bolje spoznaš.

Kot sem že omenila moje ime je Saša ter prihajam iz okolice Laškega, verjamem, da si za ta kraj že slišala 😁

Po izobrazbi sem kozmetični tehnik, šolo pa sem zaključila dobri dve leti nazaj. Za nadalnje šolanje se nisem odločila, nevem točno zakaj ampak v tistem trenutku se mi je to zdelo najboljše in nikakor ne obžalujem te odločitve, seveda pa to ne pomeni, da se je tu zaključilo moje izobraževanje.

Stara sem 21 let, z mojim dragim pa sva skupaj že 6 let. No pa da še nekaj slave namenim njemu 😁 Ime mu je Simon, prav tako prihaja z okolice Laškega, opravlja pa delo reševalca in ima podjetje, ki se ukvarja s prevozi bolnikov. Star pa je 39 let, jap prav si prebrala ☺️ Najina razlika v letih je kar velika, ampak bi tej temi rada posvetila celoten članek.

Že približno 2 leti pa tudi živiva skupaj. Trenutno sva v fazi prenavljanja stanovanja in tudi to bi rada delila s tabo ti pokazala slike prej, potem, kako bodo potekala dela koliko časa in vse zanimivosti ki pridejo zraven.

Še nekaj besed pa bi rada namenila delu, ki ga opravljam. Po naravi sem zelo kreativna, vedno moram narediti nekaj po svoje tako kot je všeč meni, sem zelo samosvoja, trmasta in težko grem iz svoje kože, kar pa vedno ni najboljše hehe 😂

Že kot otrok, še bolj pa kot najstnica pa sem vedela da želim ustvariti čisto svojo zgodbo življenja. Nikoli si nisem predstavljala da bom hodila v službo in bila vedno na enem mestu in delala isto stvar, ker me je rutina vedno ubijala. In tako se je po nekaj poskusih iskanja same sebe lansko poletje  začel razvijati moj prvi “otrok”, katerega sem svetu pokazala januarja letos, poimenovala pa sem ga Queen’s plan in res sem ponosna nase, da sem to naredila, da sem šla na pot samostojne podjetnice, ustvarjalke in oblikovalke.

Seveda pa vse to nebi bilo mogoče oziroma nebi nastalo tako hitro brez mojega dragega, njegove podpore, motivacije in da mi je ves čas stal ob strani me podpiral in prenašal mojo slabo voljo ker tako kot ponavadi ne gre vse čisto po načrtu, in res sem mu hvaležna za vso ljubezen in podporo❤️ Take smo pač ženske ane vedno moremo nekaj popestriti s svojo slabo voljo haha 😂

14.2.2019 pa sva se tudi zaročila💍💕

To je bilo nekaj na kratko o meni in o mojem življenju, verjamem pa da me boš še bolje spoznala skozi naslednje objave, kjer bi se rada dotaknila različnih tem, od takšnih bolj lahkotnih pa tudi do takšnih bolj globokih ampak zelo zelo pomembnih v življenju.

Aja to pa je Oli zame najlepši pes v vesolju😂🐶❤️

Lepo bodi ❤️

Saša

Kdo sem?

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s