1. Del: Začetek moje zgodbe💜

Hejla💜 

Že kar nekaj časa nisem objavila nobenega članka na mojem blogu. Ne nisem odnehala, želala sem samo sama pri sebi razmisliti kaj si res želim objavljati, o čem res želim pisati kaj je pravzaprav moje poslanstvo. In vedno ko sem se to vprašala sem prejela isti odgovor. OSEBNA RAST IN MOTIVACIJA. 

Ja, to je tisto “moje” področje. S temi članki želim predati svoje izkušnje, svoje znanje.

Za seboj imam že nekaj delavnic, tečajev ter mentorstev, seveda pa je najpomembneje kaj res živiš. Danes je ogromno raznih predavanj, delavnic na temo osebne rasti in res sem vesela da je temu tako, da lahko zase najdemo način predajanja znanja, ki nam najbolj ustreza. Meni pa je pri predavateljih najbolj pomembno, kdo so, kako živijo, kaj počnejo v življenju, in najpomembneje ali to kar predavajo res živijo?

Zakaj?

Zaradi enega preprostega razloga. Lahko je govoriti, predajati teoretično znanje, težje pa je vse to pretvoriti v prakso, v svoj vsakdanjik. Ampak, ko korak za korakom prenašamo vso znanje s teorije v prakso, se začnejo dogajati čudezi, vse se začne spreminjati na bolje, seveda pa smo nenehno tudi na preizkušnji s strani vesolja ter energije. Najprej pa je potrebna naša želja po spremebi, želja po boljšem, lepšem življenju, da postanemo najboljša možna verzija sebe, da se zavedamo samega sebe ter postanemo oseba, ki ne pozna sovraštva, strahu, temveč vse kar počne počne iz ljubezni in želje po lepšem. Ker vse kar se dogaja “zunaj” nas, je posledica naše notranjosti.

Današnji članek je malo krajši ravno iz tega razloga, ker se v vsakem članku želim dotakniti teme, področja osebne rasti, da začnem na začetku in verjamem, da lahko pomagam tudi tebi. Z veseljem odgovorim tudi na vprašanja na mojem instagram profilu life_4the_queen vesela pa bom tudi tvojih izkušenj, ter kakšno je tvoje stališče.

In ne pozabi koščku svojega uma verjeti, da je nemogoče mogoče❗️

Lepo bodi❤️ 

Saša

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s