1.Del Simon says : KAKO PREKO EMOCIJ SPOZNATI SEBE💕


Zdravo! 💛
Kot obljubljeno z današnjim prispevkom štartamo zares. Vse kar se nam v življenju dogaja je posledica naših pozitivnih ali negativnih misli oz razpoloženja. Pozitivno stanje ali mislih, ki jih imenujemo visoka vibracija, ter naših negativnih misli ali razpoloženja, stanja ki ga imenujemo nizka vibracija. Čustva visoke vibracije so čustva ljubezni, hvaležnosti, poguma, sočutja, veselja, ponižnosti, upanja, vere,..itd

Čustva nizke vibracije so čustva jeze, srda, dvoma, razočaranja, zavisti, pohlepa, škodoželjnosti, žalosti, zamere, ljubosumja, nemoči, ..itd. Tako si dobesedno kreiramo naše življenje s čustvi, katera nam prevladujejo v mislih. Naše čustveno stanje vpliva na našo sedanjost in prihodnjost. S čustvi hranimo energijo in če so naša čustva pretežno negativna, potem pošiljamo negatvno energijo tja kamor so usmerjene naše misli. Če poenostavim: bojimo se za svoje zdravje, bojimo se da bomo zboleli za eno od resnih bolezni ali obolenj. Ves čas ali večino časa namenjamo tej misli in s tem nehote pošiljamo energijo v ta koncept. In ker vesolje kot neskončna in najmočnejša sila, ne ocenjuje kaj je za naše dobro ali slabo, zgolj izpoljnjuje naše prevladujoče vibracijsko stanje, si s tem nehote naprtimo prav bolezen. Velikokrat se nam namreč zgodi, da ob neljubem dogodku cinično rečemo “evo vedel sem da se bo to zgodilo!” Npr. celi čas mislimo na slabo novice/pošto in v kratkem jo res dobimo. Seveda smo si jo sami skreirali z pošiljanjem negativnih vibracij v ta koncept (strah pred naprimer kaznijo zaradi previsoke hitrosti in posledica je položnica za radar). Za večino naših misli in razpoloženja je namreč kriv naš program, katerega smo dobili do nekje 7. leta naše starosti. Ko se rodimo (u bistvu že takoj po spočetju), smo kot prazen nepopisan list papirja, na katerega vsak s katerim živimo ali zgolj pridemo v stik, doda/napiše nekaj svojega programa. Če se recimo mama boji pajkov ali psov, potem bo ta strah prizadel tudi nas. Če je recimo oče dober, vzoren in varen voznik na cesti bomo njegove vzorce pobrali tudi mi. Naši starši so v tem obdobju naši idoli, da ne rečem bogovi in njihovo filozofijo potem vzamemo za “svojo”. Tako se recimo celo življenje bojimo psov ali smo na cesti pretirano previdni, brez da bi lahko pojasnili točno zakaj. In takšni programi potem vodijo naše življenje, največkrat v našo škodo, da pa to še ni dovolj je tu prisoten še naš ego, ki ima z nami še manj skupnega, ampak najmočnejši vpliv na naš razvoj in življenje. O njemu pa drugič!

Še nekaj praktičnih nasvetov kako dvigniti vibracijo oz odvrniti negativne misli.
V notranjem monologu je najpomembneje, da smo do sebe vedno mehki, nežni in neobsojajoči. Da se ne sodimo in grajamo. Dajte si v zavest, da ste vedno delali po svojih najboljših močeh in iz najboljšega namena. Nikoli si niste zavestno škodovali ali naredili napake “nalašč”, ker vedno delamo iz trenutne najboljše verzije sebe. Če v določenem obdobju nečesa še niste vedeli ali znali, enostavno niste mogli delovati iz znanja, katerega niste posedovali. Kadar ste recimo v strahu pred nekimi posledicami ali stanjem, si ne govorite “joj upam, da ne zbolim ali pogrnem na izpitu” ampak uporabite raje drugačen pristop in sicer “vem da bom ostal zdrav in ta izpit bom naredil brez napora” Dajajte si pozitivne trditve oz afirmacije, ponavljajte si jaz se zdrav ali jaz sem vsak dan boljšega zdravja in podobno.

Z ljubeznijo do vseh, vas lepo pozdravljam!

Simon💜

Za vsa vprašanja pa sem vam na voljo na mojem mailu dreamdayracingss8@gmail.com

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s