KAKO PREJ DOSEČI CILJ?💕

Hejla 💜

Že kar nekaj časa se nisem oglasila s svojim člankom, priznam, da je bil Simon zadnja dva meseca veliko bolj priden in produktiven kot jaz, ampak nič zato. Končno sem nazaj z novim prispevkom. In to ne karkršnim koli, za danes sem se odločila, da vem podam nekaj nasvetov kako prej doseči svoj cilj. Kako planirati! To so nasveti, ki jih uporabljam jaz in so zame zelo učinkoviti.

Imaš kdaj občutek, da gre čas tako zelo hitro mimo? Da ima dan primal ur, da bi lahko naredila vse kar si želiš? Si se kdaj zalotila, da si razmišljala kako hitro je minilo odkar si zadnjič stopila skozi šolsi prag?

Mislim, da se vsakdo kdaj znajde v tem začaranem krogu časa. Ampak obstaja enostavna rešitev, ki jo sicer poznamo vsi, le malokdo pa jo zares uporablja. To pa je PLANIRANJE. Si že slišala ane? Jaz mislim, da to čudo poznamo vsi ampak res pa ni veliko ljudi, ki to počne vsak dan.

Priznam, da tudi sama nisem veliko planirala, nikoli nisem imela posebnega načrta, kdaj bom naredila določeno stvar, kako si bom razporedila svoj prosti čas in tako naprej. Ko sem še hodila v šolo sem vsaj malo vedela kako bo potekal moj dan, ko pa sem končala s šolanjem in sem nekako šla na svojo pot, pa sem ugotovila, da ima dan kar premalo ur, da bi naredila vse. Pred dvemi leti sem si prvič kupila svoj planer, in ne vprašaj kako dolgo sem ga iskala. prehodila sem vasko knjigarno, brskala po spletu in končno naletela na planer, ki je bil najboljši približek kar sem si želela, in sicer, da ima lepo platnico, da bo res povsod z mano in še pomembneje, da je funkcionalen. Kupila sem planer od Rebeke Perko in res mi je bil všeč. Vendar pa sem vseeno pogrešala določene stvari, ki sem jih pri planerju nujno potrebovala. Nato pa sem dobila ideio, energija me je podprla in naredila sem svoj planer, z vsem kar potrebujem in ga lansirala tudi za vas, da lahko olajšam življenje tudi vam. Poimenovala pa sem ga QUEEN’S PLAN. Polek planerja pa sem se odločila, da ti pomagam tudi z nasveti, s svojimi izkušnjami in podelim s tabo kaj uporabnega.

1. ZVEČER SPLANIRAJ ZA DAN NAPREJ ❗️

Zvečer vedno splaniraj za dan naprej. Ko se boy zjutraj zbudila boš točno vedela, česa se želiš lotiti in ne boš hodila sem in tja in zgubljala še dodatnegat časa, da boš dejansko vedela kje začet.

2. NAJTEŽJO STVAR OPRAVI NAJPREJ ❗️

Najprej se loti najtežje stvari, stvari, ki te najbolj bremeni. Zakaj? Ker imaš zjutraj največ energije, zagona, motivacije. Ko opraviš z najtežjo stvarjo že zjutraj, pa te zajame še večji val energije, imaš še več zagona ter vse nadaljne naloge se ti zdijo mala malica.

3. RAČUNAJ NA MOTEČE DEJAVNIKE❗️

Ne postavljaj si točnih časovnih omejitev, saj če določiš, da boš neko stvar počela me 8.30 ter 9.30 nato pa se začetek premakne za 15 minut, boš podzavestno manj motivirana in na nek način razočarana. Zato se ne omejuj.

4. SPREJMI, DA NE MOREŠ NAREDITI VSEGA V ENEM DNEVU❗️

Vsega ne moreš v enem dnevu. Namesto, da začneš večji projekt in ga dokončaš v enem dnevu samo, da bo čim prej konec, ga raje razdeli na več segmentov in se vsaki stvari bolj posveti, boš videla, narejeno bo veliko bolj kakovostno, in tudi ti se boš počutila bolje, saj boš vmes imela še čas zase, da si boš nabrala nove enerigije in novih idej.

5. UPORABI APLIKACIJO ZA SLEDENJE ČASA❗️

Seveda si moramo med dnevom vzeti tudi več kratkih pavz, in si lahko vzamemo čas, da pregledamo socialna omrežja, vendar takrat vedno vklopi aplikacijo za sledenje časa ter potem preveri koliko časa sI potabila za stvari, ki te ne vodijo do željenega cilja in sanj.

Upam da sem ti z nasvetim vsaj malo pomagala in da te spodbudim k temu, da se odločiš vzeti čas v svoje roke.

PA ŠE DARILO💋

Da pa te še malo spodbudim k planiranju pa sem zate ustvarila dnevni planer katerega si lahko povsem brezplačno preneseš iz moje spletne strani https://queens-plan.com

Lepo bodi💜

SAŠA

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s