3. DEL SIMON SAYS: PREDNOSTI PROGRAMOV POZITIVNIH VIBRACIJ

Prednosti programov pozitivnih vibracij.

Pozdravljeni!

Minilo je nekaj časa odkar sem pisal tretji del bloga, a kot vse v življenju, je tudi ta premor bil del večjega načrta ali del večje slike.

Ta del bloga bom posvetil glavni filozofiji tega znanja, katera je držanje pozicije visoke vibracije. Predaja tega sporočila je pomembna na splošno, sploh pa v tem času, ko smo vstopili v leto 2020, kateri je pomemben v energetskem smislu in je leto katerega so starodavna ljudstva, katera so že imela to znanje označevala kot velikega pomena na pretok in pozicijo energije na tem planetu.
Vse je ENERGIJA.

Tisti ki razume to sporočilo, mu je življenje dosti lažje. Vse okoli nas vibrira, vse je pod določeno frekvenco, popolnoma vse je sestavljeno iz atomov, kateri so v nenehnem gibanju in nikoli ne mirujejo. Vsem je skupna energija. In kot magnet, kateri privlači kovino, tudi naša nizka vibracija privlači nizke negativne frekvence oz. visoka vibracija pa visoke pozitivne frekvence. Tako zelo enostavno je, da smo v času v katerem zaupamo zapletenim tehnološkim procesom in moderni znanosti, pozabili na moč preprostih, logičnih rešitev in izjemno moč v nas samih.

Najpomembneje je obdržati pozitiven odnos do vsega kar se dogaja nam, okoli nas ali v nas samih. Vse jemljimo kot trening. Ne pustimo, da nas situacije, dogodki ali določene osebe spravijo v nejevoljo. Ko razumemo težo in pomen takšnih dejstev oz. njihovih posledic, se lažje upremo nepravilnim reakcijam. Držimo se na visoki vibraciji z pozitivnimi afrimacijami, kot naprimer: jaz sem srečen, jaz se počutim odlično, moje življenje je vsak dan lepše in boljše,..itd. Ker skrivnost takšnih metod je da naš podzavestni um ne razlikuje med realnostjo in fikcijo. Zapomni si vse izrečene besede in vaše misli, zatorej pazljivo z besedami. 95% vsega kar smo mislili in izrekli včeraj, mislimo in govorimo tudi danes, zahvaljujoč podzavestnemu umu, ker le 5% vsebine nadzira zavestni um. Besede so energija, ker prihajajo iz naših misli, katere so glavne pri ustvarjanju naše realnosti. Naša zavest ne razlikuje med domišljijo ali realnostjo, zato se nakremžimo ob misli na cuzanje koščka limone, se nam pocedijo sline, ko pomislimo na najljubšo jed ali dobimo kurjo kožo, ko recimo vidimo kakšen posnetek zelo nazorne poškodbe. Zato vse te metode delujejo, ker le z njimi lahko prelisičimo našo podzavest. Vsa energija ki jo oddamo, pride nazaj k nam. Torej če oddajamo slabo energijo privlačimo in dobimo slabo energijo. What goes around, comes around. Torej ne oddajajmo slabe energije v obliki misli ali izrečenih besed sebi ali v pogovoru z drugimi, ker podzavest ne razume, da smo izrekli sicer eno, a v sami resnici ne mislimo tako. Vse se dotakne vsega. Bodimo pazljivi v pogovoru s sabo, pazimo na misli, ker vsaka misel se zabeleži in zapiše v naš program. Ko recimo rečemo nebom se več obremenjeval z slabimi novicami, ne bom več jedel/pil slabe hrane ali pijače, ne bom več kadil cigaret, si podzavest zapomni le slabe novice, slaba hrana, cigaret,..itd. Ne bojujmo se proti slabim programom, navadam ali mislim, ker jih s tem nehote le jačamo, bodimo aktivni v spodbujanju zdravega razmišljanja, pozitivnim mislim ali krepimo dobre navade in vrline. Kot bi rekla Mati Tereza, ne kličite me na shode proti vojni, ker se jih nebom udeležila, pridem pa na vsak shod za mir na zemlji.
S tem zaključujem današnji del bloga, ki je zadnji v takšni obliki, nasledni bodo bolj osebno obarvani v duhu avtobiografskega zapisa moje transformacije, katere sem bil in sem še deležen v zadnjem letu dni.

Za konec vam priporočam še knjigo Intervju z hudičem, katere avtor je svetovno znani Napoleon Hill, katera vam bo dala moč ostati na pozitivni strani.
Pazite kaj si želite, ker se vam lahko vse to uresniči. Če pa ta vesoljni zakon izkoristite v svoje dobro, vzamete svoje življenje v svoje roke in takrat razumete, da se vse vedno odvija v vaše najvišje dobro!

Kot vedno z ljubeznijo do vseh, vas lepo pozdravljam do naslednjič. ❤️
Simon.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s